En riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Det är något jag innerligt önskar dig med tack för året som varit. Om jag tittar i backspegeln så inser jag att antal nyhetsbrev, instruktionsfilmer och andra tips inte har blivit så frekvent jag önskat. Största delen av tiden har jag helt enkelt ägnat åt mina kunder och deras marknadsföring så jag har inte riktigt hunnit med mig själv … Men nu kommer 2020 och jag blir alltid lika förväntansfull och full av energi inför året som kommer. Jajjamen! Nytt år och nya möjligheter. Så vad ligger i pipen?

Årets bästa marknadsföringstips!

Få tips till din marknadsföring för 2020 med hjälp av denna kostnadsfria Playbook. 12 röster från entreprenörer som ger sina bästa tips.

Ladda ner boken här »

Skapa din marknadsföring under en dag!

Den 9 januari, 10.00-17.00, fokuserar vi på din marknadsföring! Du får hjälp att göra en digital strategi för 2020, planera och skapa dina kampanjer, blogginlägg och tips på verktyg för att enklare kunna ta beslut och sälja dina tjänster/produkter under året samt mycket mer.

Läs kursupplägg och anmäl dig här »

När reklam är som bäst!

Varje år sammanställer Youtube listor över de reklamfilmer som är populärast. För 2019 tronar Amazon och dess stjärnspäckade reklamfilm ”Not Everything Makes the Cut” för röstassistenten Alexa.

I filmen syns bland andra skådespelarna Forest Whitaker och Harrison Ford. Reklamfilmen har visats 39,5 miljoner gånger bara på Youtube. Denna typ av reklam inspirerar mig. Hoppas den inspirerar dig också 🙂 Se filmen här »

Slutligen …

Ha nu den bästa julen med julmat, nötter, glögg, långa sovmorgnar, lufsande i tofflor och umgänge med nära och kära. Låt helgerna ge dig ny energi för det kommande 2020!

Allt gott och vi hörs! / Ann