digital marknadsföring umeå – blogg2018-08-13T10:36:20+00:00

Håll dig uppdaterad!

Vill du ha ett mail när jag skriver om intressanta undersökningar och statistik, när det finns en ny instruktionsfilm, video eller något annat matnyttigt kring webb och digital marknadsföring?

Fyll i formuläret till höger för att prenumerera på mina nyhetsbrev och nej … Jag kommer inte att spamma dig 😉

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

Hur tackar man nej till sponsring?

Nyheter & Tips|

Får ni, liksom jag, en massa telefonsamtal från föreningar och organisationer som söker sponsorer? Det blir alltid en uppsjö av dessa förfrågningar kring jul och sommarledighet och en dag fick jag inte mindre än sju [...]

Webbhotellskampanj 50%

Nyheter & Tips|

Behov av webbhotell? Är du i skedet att skapa en webbplats men inte valt webbhotell än? Då kanske denna webbhotellskampanj är något för dig 😀 Som återförsäljare åt webbhotell (Loopia, iPeer och FS Data) [...]

Trendspaning 2017

Nyheter & Tips, Sociala medier|

2016 är till ända och tittar vi i backspegeln så kan vi konstatera att användningen av sociala medier fortsätter att öka, inte minst på arbetet då alltfler tillåts använda exempelvis Facebook och LinkedIn som [...]

Bothnia Business Boat

Nyheter & Tips|

Den nya nätverksplatsen - till havs! Den 13-14 oktober (torsdag – fredag) är det premiär för Bothnia Business Boat - en spännande nätverksresa mellan Umeå och Vasa. Här samlas 120 företagare för att umgås och lyssna [...]

Oh shit, I´m beautiful! 🙂

Nyheter & Tips|

Jag hade hört hennes namn - Viktoria Davidsson. Jag hade också sett bilder och porträtt hon tagit på, de för mig kända, affärskollegor. Det rådde ingen tvekan om att hon var duktig. Hon hade det där [...]

Därför bör du skicka nyhetsbrev!

Nyheter & Tips|

Jag tvekade länge ska jag ärligen erkänna. Mycket därför att min mailkorg bokstavligen exploderar av spam, reklam och nyhetsbrev som jag inte är ett dugg intresserad av. Men faktum är att jag prenumererar på några [...]

Vinn med sociala medier!

Nyheter & Tips|

Om du bara visste hur många gånger jag tjatar på mina kunder att de ska nyttja sociala medier bättre. Att de till exempel bör göra fler filmade inslag med företagsberättelser, produktvisning eller monteringsfilmer. Att de ska [...]

Äger du din webbadress?

Nyheter & Tips|

I sommar har jag hjälpt ett par kunder med att ta tillbaka äganderätten till det som kan tyckas vara helt självklart: Deras egen webbadress. Hur är det med dig? Äger du din? […]