Kunderna säger…

”För mig som trodde wordpress var ett ordbehandlingsprogram har resan att bygga min webbsida tillsammans med Ann varit oerhört spännande och lärorik. Hon har med en ängels tålamod och pedagogisk skicklighet lyckats få mig att fatta hur och varför wordpress är ett fantastiskt redskap och hur allt hänger ihop. Jag uppskattar Anns sätt att arbeta relationsinriktat och tillåtande och hur hon så generöst delar med sig av sin kompetens och erfarenhet. I arbetet med att bygga upp min hemsida har jag upplevt att Ann har lyssnat till mina önskemål och pejlat in vem jag så att webbsidan speglar mig och det jag vill att webbsidan skall förmedla. Känner mig tacksam att denna fantastiska människa ställts i min väg och jag supernöjd min webbsida.”
Lena Goossen | VD Goossen Products

”För att lättare kunna nå ut till nya kunder som är i behov av lokaler, behövde vi göra en bra och överskådlig hemsida för vårt fastighetsbolag Lövöudden Fastigheter AB. Vi gav uppdraget till Ann på BaseMediaNorr AB – och det var ett lyckat drag! Efter en genomgång av våra tankar och önskningar om hur vi ville ha det, har hon producerat en hemsida som vi tycker är snygg, informativ och ändamålsenlig! Dessutom var det väldigt lätt och roligt att jobba med Ann!”
Anitha Bjurbäck | Lövöudden Fastigheter

”Smidigt, snabbt och enkelt, är bästa sättet att sammanfatta samarbetet med Ann Klefbohm under vår process med att byta hemsida. Inga funderingar har varit för små och Ann har verkligen satt sig in i våra problem och behov och hjälpt oss på bästa sätt.”
Lena D Lindström | klubbchef Umeå Golfklubb

”Vi har anlitat Base Media Norr (Ann Tavelin) för att hjälpa oss med vår hemsida och om hur vi ska marknadsföra vårt företag. Vi har fått en hemsida som mer än väl motsvarar våra krav och hon har lärt oss hur vi ska uppdatera den och hur vi ska attrahera våra kunder. Hon har också hjälpt oss med att synas på Facebook vilket vi tror kommer att hjälpa oss. Förutom att Ann är en trevlig prick så är hon driven och får saker att hända, vi är helnöjda och jag tror våra kunder är det med.”
Örjan Stegeby | Björkstadens Golv AB

”Tack Ann för att du skapade en sån proffsig hemsida åt oss på LefvaDesign! Du förstod precis vad vi behövde och kommunikationen med dig var rak, enkel och med glimten i ögat, det gillar vi! Dessutom fick vi mer utöver det vi trodde att vi behövde. Vi kan verkligen rekommendera dig till andra!”
Ulrika & Joanna | Lefvadesign

Hjärtevärmande ord i bild:

”Ann är verkligen en seriös person. Hon tar saker på allvar. Hon lyssnar och är strategisk.”
Håkan Björk | Social Business Kommunikation

”Ett proffsigt jobb med vår hemsida och de instruktionsfilmer vi fått är så pedagogiska att det är svårt att misslyckas. Kan varmt rekommendera Ann Tavelin och Base Media Norr!”
Kurt Sundin | PådansmedKurt

”Ann inspirerar och hon är prestigelös. Hon vill verkligen lära ut allt hon kan. För vårt bokförlag, Augusta Bokförlag,  är hon ovärderlig eftersom jag är 75 år och kan lite om Internet. Men Ann har har fått mig och min fru att börja marknadsföra oss i sociala medier. Förutom att hon får oss att jobba hårt så har vi så roligt tillsammans!”
Sune Wikner | Augusta Bokförlag

”Jag beundrar Ann Tavelins förmåga att nätverka, skapa relationer och sälja”
Anna Åberg | annaaberg.se

”Ann har en härlig humor och sprider glädje och skratt. Hon är generös med sin djupa kompetens. Hon ser andra och är närvarande i andras berättelser. Hon inger värme och lugn.”
Eva C Johansson | Consult & Bild AB | Förändringsarbetarna

”Ann är en stor inspiratör med mycket insikt. Hon är dessutom dråpligt kul!”
Ann Ljungberg | Annljungberg.se