Helena Ström, heter hon, min fina kund som nu gör författardebut med boken “Lägg känslorna åt sidan“. Det är en roman som handlar om människor och relationer på arbetsplatsen. Självklart innehåller den också lite kärlek.

Jag har haft förmånen att arbeta med Helena under några år men även om hon är bosatt i Glimminge (vilket är lååååångt söderut för en norrlänning) så har kommunikationen via Skype, mail och telefon fungerat utmärkt. Dessutom har vi träffats ett par gånger då hon varit en av deltagarna i vår årliga kurs i Spanien, Content Bootcamp.

Content, design = webbsnofs

Nåväl, när hon nu ger ut sin bok via C Publishing Förlag så var det också ett lämpligt tillfälle att se över webbsidans layout och content. Kort sagt, det jag kallar “webbsnofs”.

Från att tidigare haft en ganska kompakt webbsida så beslöt vi att satsa på luft och en stilren layout. Vi valde också att presentera startsidan som ett skyltfönster med hennes viktigaste tjänster och kurser.

Tänk alltid “Mobile first”

Men varför gjorde ni startsidan så lång, kanske du undrar? Jo, för att tillgodose vårt alltmer mobila leverne. På en platta eller i mobiltelefonen ska det vara enkelt att scrolla sidan för att kunna ta del av det viktigaste.

Här ser du en liten mindre bild av hur sidan såg ut förut och till höger den nya designen. Besök gärna Helenas sida och är du chef eller har en beslutande befattning så rekommenderar jag att du tar del av hennes profession. Men det som gäller för oss alla är ta tillfället i akt och beställa boken! Det ska jag göra 😀

till Helena Ström »

Är det dags för lite webbsnofs?

Har du en webbsida i WordPress och inte vill göra en helt ny men kanske snofsa upp den befintliga?

Då är du varmt välkommen att kontakta mig så kan vi prata ihop oss »

Tack för att du läste! / Ann