Det var de svåra stormarna utanför North Carolina som försenade seglatsen för min kollega Ann Ljungberg. På grund av dessa blev rutten tvungen att läggas om vilket försenar och förhindrar hennes ankomst till årets Content Bootcamp.

Men jag tackar gudarna för ett bra nätverk! Med knappt 3 veckor kvar (9 juni) kan jag med stolthet och glädje presentera Staffan Lind, Editerat som kommer att axla rollen som kursledare nummer två.

Kommunikationsbyrån Editerat erbjuder tjänster som hemsidor, webbshoppar, digitala strategier och utbildningar om digital marknadsföring och kommunikation. Staffan Lind har jobbat med digital kommunikation över 20 år och brinner fortfarande för att hjälpa sina kunder till framgång på nätet.

Vi har 3 platser kvar!

Du har fortfarande möjlighet att anmäla dig till denna intensiva kurs med platsen i det vackra Sitges utanför Barcelona. Vi har idag endast 3 platser kvar så tveka inte att anmäla dig för att, under de trevligaste former, producera ditt marknadsföringsmaterial för minst ett halvår framåt.

Bonus – 2 digitala kurser!

Som om det inte var nog erbjuder Staffan Lind två digitala kurser som du kan genomföra i din egen takt när du kommer hem. Som deltagare i Content Bootcamp får du dessa kurser kostnadsfritt.

  1. Utveckla din marknadsföring på nätet
  2. Skapa en vinnande marknadsstrategi i fem steg

Har du idétorka eller inte hinner med att synliggöra din verksamhet som du önskade?

Då är Content Bootcamp rätt för dig! Under dessa sex dagar kommer du att producera mer än vad du drömt om och du kommer inte att ångra dig, jag lovar! 🙂

Varmt välkommen! / Ann

Läs mer om Content Bootcamp och anmäl dig här!