Om du bara visste hur många gånger jag tjatar på mina kunder att de ska nyttja sociala medier bättre. Att de till exempel bör göra fler filmade inslag med företagsberättelser, produktvisning eller monteringsfilmer. Att de ska sprida filmerna på Youtube, Facebook, LinkedIN och framför allt driva trafiken till webbsidan för att möta besökaren med intressant och relevant information.

Jag beslutade mig för att göra en egen reklamfilm. Storyn fanns där. En proper kvinnlig seniorkonsult (herregud, jag är verkligen senior!) som ger råd men som själv agerar helt psykgalet tvärtom. När Micke Liljeholm på Neat Solution fick se manus så taggade han till ordentligt. Och att använda en professionell filmare som i bildspråk och kameravinklar kan förstärka budskapet är guld värt!

Stort tack till mina kunder och arbetskollegor, Björkstadens Golv, Markstjänst och Hobia Konsult som ställde upp med fina skådespelarinsatser!

Och trots den skruvade berättelsen så hoppas jag att det framgår vad jag kan erbjuda dig och din verksamhet. Det går att vinna med sociala medier!

Varmt välkommen! // Ann

Slutligen… Ett klipp med några samlade “bloopers” från inspelningen 😉