EN KNUFF I RÄTT RIKTNING?

ÖKA DIN FÖRSÄLJNING

genom att synas i det organiska sökresultatet!

Att synas i det organiska sökresultatet är i de allra flesta fall den mest lönsamma digitala marknadsföringskanalen. Genom att arbeta med sökmotoroptimering (SEO) kommer du månad efter månad driva trafik till din webbplats som inte försvinner i samma stund du slutar betala dina Googleannonser.

Sökmotoroptimering eller SEO, som det vanligen förkortas, innebär att din webbplats optimeras för att synas i sökmotorer på relevanta sökord utifrån din verksamhet. Det handlar om att jobba för att du ska synas högt upp i det organiska sökresultatet.

Vad betyder det organiska sökresultatet, kanske du undrar? Jo, det är de webbplatser webbplatser som dyker upp efter de betalda annonserna.


Som du kan se i bilden ovan så visas två annonser överst (Google Ads) för sökningen ”sökmotoroptimering umeå”. Därefter visas det organiska resultatet.

TribuSoft + Base Media Norr = Sant

Sökmotoroptimering har blivit allt viktigare inom den digitala marknadsföringen och som webbyrå vill jag kunna erbjuda dig bra hemsidor och en optimering som genererar resultat. Därför har jag inlett ett samarbete med TribuSoft som är experter på detta. De har erfarenheter av att ranka webbplatser i de allra tuffaste branscher här i Sverige.

Så här fungerar vår arbetsprocess för att öka din försäljning:

Ann Tavelin, webbyrå Umeå

Analys:

Det första vi gör är en nulägesanalys för att se hur du syns idag, vad som är bra och vad som kan förbättras. Sen tar vi fram ett förslag för att öka den organiska trafiken som presenteras för dig.

Base Media Norr - webbyrå Umeå

Löpande arbete:

När strategin är framtagen påbörjar vi det löpande arbetet som innefattar alla tre delar inom SEO:n, On-page, Off-page och Teknisk SEO. Vår metodik och process är beprövad och skapar resultat.

Wordpressutbildning webbyrå Umeå

Rapport & uppföljning:

Varje månad har vi ett avstämningsmöte där vi går igenom vad som är gjort och vad vi kommer att göra framöver. Du får uppdatering, statistik och fakta kring de framsteg som uppnåts.