Öka din försäljning genom att synas i det organiska sökresultatet!

Att synas i det organiska sökresultatet är i de allra flesta fall den lönsammaste digitala marknadsföringskanalen. Genom att arbeta med sökmotoroptimering (SEO) kommer du månad efter månad driva lönsam trafik till din webbplats som inte försvinner samma stund du slutar investera pengar i det så som det gör med betald annonsering.

Sökmotoroptimering eller SEO som det kallas för innebär att du optimerar din webbplats för att synas på relevanta sökord för din verksamhet i det organiska sökresultatet.

Det organiska sökresultat för dig som inte vet är de webbplatser som dyker upp efter de betalda annonserna.

(bild 1)

Som vi kan se från bilden ovan har vi två annonser för sökningen ”sökmotoroptimering umeå” och därefter det organiska resultatet. Sökmotoroptimering har blivit allt viktigare inom den digitala marknadsföringen och därför har jag beslutat att börja erbjuda detta.

Samarbete med TribuSoft

Jag vill erbjuda bra sökmotoroptimering som genererar resultat. Därför har jag inlett ett samarbete med TribuSoft som är experter på detta. De har erfarenheter av att ranka webbplatser i de allra tuffaste branscher här i Sverige.

Så här arbetar vi

Är du intresserad av att öka din försäljning genom sökmotoroptimering fungerar vår process så här:

Ann Tavelin, webbyrå Umeå

Analys:

Det första vi gör är en nulägesanalys för att se hur du syns idag, vad som är bra och vad som kan förbättras. Därefter tar vi fram ett förslag för att öka den organiska trafiken som vi presenterar för dig.

Base Media Norr - webbyrå Umeå

Löpande arbete:

När strategin är framtagen påbörjar vi det löpande arbetet som innefattar alla tre delar inom SEO:n, On-page, Off-page och Teknisk SEO. Vår metodik och process är beprövad och skapar resultat.

Wordpressutbildning webbyrå Umeå

Rapportering och uppföljning:

Varje månad har vi ett avstämningsmöte där vi går igenom vad som är gjort och vad vi kommer att göra framöver. Du får uppdatering, statistik och fakta kring de framsteg som uppnåts.