Webbyrå Base Media Norr

EN KNUFF I RÄTT RIKTNING

Webblösningar
Grafiska profiler
Wordpressutbildningar
Kommunikation & marknadsföring

TA KONTAKT!

MED DIN WEBBYRÅ I UMEÅ!

Hemsidor Umeå

Varmt välkommen till Base Media Norr
– din nya webbyrå i Umeå!

Base Media norr är en webbyrå i Umeå med kunder över hela Sverige som sträcker sig från startups till större företag. Det handlar om att lära sig varje kunds specifika bransch för att kunna leverera en så bra och effektiv lösning som möjligt. Företagets värdeord är: Lyhördhet, pedagogik och kunskapsöverföring

Ann Tavelin, webbyrå Umeå

Lyhördhet

Du berättar. Jag lyssnar. Sen är det min roll som webbkonsult att ge förslag på en bra lösning och lotsa dig rätt.

Base Media Norr - webbyrå Umeå

Pedagogik

I denna djungel av tekniska termer och uttryck är det upp till mig att pedagogiskt förklara så att du begriper och förstår sammanhangen.

Wordpressutbildning webbyrå Umeå

Kunskapsöverföring

Oavsett vart i landet du befinner dig så utbildas du för att kunna sköta din digitala marknadsföring och webbplats.

Som webbyrå här i Umeå har jag en lång och gedigen erfarenhet av att leverera robusta webblösningar tillsammans med mina samarbetspartners. Vi har sedan starten 2007 strävat efter att hela tiden skapa ett mervärde till våra kunder.

Detta har vi gjort framgångsrikt gång på gång.

Digital marknadsföring är något som vi dessutom numera arbetar med aktivt med. När det gäller digital marknadsföring är sociala medier den perfekta platsen att husera på.

Vidare har sökmotoroptimering blivit allt viktigare inom den digitala marknadsföringen för att synas bättre och hitta en stabil lönsamhet. För att kunna leverera helhetslösningar till våra kunder kan vi numera även erbjuda sökmotoroptimering via vår eminenta samarbetspartner.

Köpa hemsida i Umeå

När du ska köpa en hemsida erbjuds du tre olika lösningar. För dig som behöver en enklare hemsida, med begränsat innehåll, rekommenderas att du kikar närmare på ”OnePage”. Här får du en hemsida som är enkel, mobilanpassad som är utvecklad för mobil och platta.

Är du i behov av en något större ska du kika närmare på ”Webb med flera sidor”. I detta paket ingår en mobilanpassad hemsida med flera sidor samt information, bilder, länkar, kontaktformulär, nyhetspublicering, sökordsoptimering av innehållet och mycket mer.

Det sista paket är riktat till dig som ska starta upp en e-handel. Här hjälper vi dig att lansera din alldeles egna webshop.

En webbyrå i Umeå som levererar

Nedan finner du ett urval av företag där Base Media Norr som webbyrå har levererat webblösningar till. För att knyta ihop det grafiska kan även en grafisk profil tas fram som samverkar med hela webbplatsen och på så vis skapa en enhetlig kommunikation och ett starkare varumärke.

Läs mer om webblösningar och digital kommunikation

LOGOTYP, VARUMÄRKE OCH GRAFISK PROFIL

För en enhetlig kommunikation och starkare varumärke

En grafisk profil är en manual för hur en logotyp ska användas samt de färger, typsnitt och grafiska element som ska ingå. Profilen används för att du/ni ska kunna kommunicera enhetligt och på så sätt skapa ett starkare varumärke. En grafisk profil kan göras mycket komplex och genombearbetad utifrån alla tänkbara scenarion. Men den kan också göras enkel för dig som har ett mindre företag. Dock bör den grafiska profilen innehålla lite mer än logotyp, färger och typsnitt för att hålla en slags ”hygienfaktor” för ditt varumärke.

Se ett upplägg på en enkel grafisk profil
KOSTNADSFRI WEBBKURS: HUR FUNGERAR DET EGENTLIGEN?

Webbskolan för småföretagare

Hur fungerar det med hemsidor, domän och webbhotell?  Vem är din kund? Bygg en bra webb/menystruktur och så här sökordsoptimerar du dina texter. Detta och mycket annat får du lära dig i denna kostnadsfria mailkurs. Kliv på!

Jag anmäler mig till Webbskolan!

Är du fortfarande osäker på om du behöver min hjälp?

Testa dig själv!
Mer om Ann Tavelin och Base Media Norr

Senaste nyheter & blogginlägg

Till toppen