Webbexpressen

”Jag behöver ingen stor, komplicerad hemsida. Jag vill ha en enkel sida som jag kan uppdatera själv!”

(sagt av många entreprenörer och företagare)

Det är mer än en gång som företagare uttryckt denna önskan. Man vill att webbsidan ska vara enkel och lätt att sköta för att inte ta för mycket tid från den övriga verksamheten. Här finner du ett helhetskoncept som vänder sig till just denna målgrupp. Konceptet kallas Webbexpressen eftersom allt ska vara klappat och klart under en och samma arbetsdag.

Med planering och fokusering går allt!

Det är ingen raketforskning utan handlar om planering och fokusering. Du kan läsa hur arbetsprocessen går till under Upplägg & pris. Arbetsdagen avslutas med en workshop där du som kund får lära dig grunderna i hur du sköter och uppdaterar din webbplats.

Kort beskrivning och kostnad:

  • Installation designmall samt anpassning av logotyp och färger (Har du inget webbhotell? Isåfall kostnadsfri installation av wordpress och webbkonto hos iPeer, Loopia eller FSData)
  • Uppstartsmöte och genomgång av innehåll och upplägg (Irl, Skype eller telefon)
  • Uppbyggnad webb (upp till 10 sidor), struktur, information, kontaktformulär, bilder och länkar
  • Genomgång och eventuella korrigeringar
  • Workshop och genomgång i uppdatering
  • ”Lathund” (dokument) med beskrivning av uppdatering och skötsel

SUMMA: fr. 12 500 SEK

Läs mer på Webbexpressens egen sida »

PS. Här finns också en kostnadsfri mailkurs: Webbskolan för småföretagare, för dig som vill lära dig mer om hur du ska tänka för att bygga upp en attraktiv, informationsrik och säljande webbplats. Lär mer om Webbskolan för småföretagare här »