Webbdesign & design för tryck

Webbdesign, logotyper, visitkort, rollups, bussreklam samt annonser för Internet och tryck. Jag har nog gjort det mesta. I mitt nätverk finns duktiga tryckerier och fotografer som jag ofta samarbetar med för att du ska få så bra produkt som möjligt.

Webbdesign handlar om den perfekta inramningen

Gå på ett galleri och titta på en tavla. Om du tittar lite mer noggrant så ser du att det inte är någon tillfällighet att just den ramen eller passepartouten inramar verket. Allt hänger ihop, från konstverk, inramning till upphängning och belysning.

Precis så ser jag på webbdesign och all övrig visuell framtagning för webb och tryck. Layout, design och texter hänger ihop. Det är inte något som står var och en för sig utan designen ska lyfta informationen (inte ta över). Textraderna får inte vara för långa. Det är viktigt med bra rubriker och mellanrubriker. Språket är viktigt! Aja baja för sär skriv ningar! För mig är webbdesign lika med helheten, om du förstår vad jag menar.

Har du en riktig, tryckanpassad logotyp?

Det här med filformat är en djungel och det har hänt mer än en gång att jag har fått hjälpa till när företaget inte förstår varför tryckeriet inte kan trycka deras logotyp. Utan att gå in på tekniska detaljer så handlar det om att logotypen är inte vektoriserad (tryckanpassad).

Är det dags att skaffa en riktig logotyp? Eller vill du kanske “snofsa till” den du har? Oavsett så är du varmt välkommen att kontakta mig! 😀

Ja, jag vill ha en tryckanpassad logotyp!
Exempel på webbproduktioner