Sommaren närmar sig med stormsteg och många av oss har redan börjat utforma inköpslistan inför ledigheten. Det kan handla om nya sommarkläder, ny frisyr, ny grill eller kanske planerade renoveringsprojekt för hemmet och stugan.

Men hur är det med webbplatsen?

Emellanåt så gör mina kunder en stor satsning genom att investera i en helt ny webblösning och när den är klar är allt frid och fröjd. Men med tiden så tappar den liksom form … Bilder och texter kanske behöver bytas ut och efter otaliga uppdateringar är plötsligt inte layouten och utseendet längre vad den en gång var.

Välkommen till Operation Webbsnofs!

Det här inlägget vänder sig till dig som redan har en fungerande webbplats i WordPress men som behöver lite “snofs”. Kanske ett litet grafiskt lyft? Byte av bilder och texter? Några nya nyheter? Eller så har ni funderat på att ta itu med SSL-certifikat och sökordsoptimering men aldrig hunnit komma till skott?

Kort och gott innebär det att vi pratar ihop oss om vilka förändringar du skulle vilja ha och ingenting är för litet eller för stort. Men min rekommendation är att vi börjar med det lilla för bara några timmar kan göra underverk för din webb (och i de flesta fall räcker det gott!).

Operation Webbsnofs snofsar till din webbplats inför sommaren så du står redo till hösten!

Gäller fram till sista juni.

Varmt välkommen att kontakta mig!