Under åren har jag gjort flertalet webinar kring digital marknadsföring och instruktionsfilmer för WordPress. Filmerna spelas in och redigeras med hjälp av programmet Camtasia som gör det möjligt att spela in bildskärmen. På så sätt kan jag konkret visa mina besökare hur man gör. Som musikjingel använde jag alltid snuttar från Camtasias eget musikutbud men även om många av dessa är bra så har det ändå aldrig känts riktigt hundra.

Så kom jag i kontakt med Lucky Star Creative, ett företag i Piteå som specialiserat sig på att ta fram musik till spel, podcasts, filmer, jinglar samt radio- och TVreklam. Och som de själva skriver på sin webb:

“A large part of the year, we live in almost constant darkness, with the result that we do not have much else to do than to write and produce music”

Ni som redan känner mig vet att mitt musikhjärta vurmar för riktigt goa “skaka-rumpa-låtar”. För vem går inte igång på Brand New Heavies eller Earth Wind & Fire? 😀 Det var också denna knappa beskrivning Kicki och Daniel fick när jag förde fram mitt önskemål på hur jag ville att min musikjingel skulle låta.

Resultatet hör ni i filmen och behöver jag säga att jag är mer än nöjd? 😀 Nu har jag min alldeles egen, unika musiktruddelutt vilket får mig att känna mig mer professionell. Dessutom kommer det bli ännu roligare att göra webinar och instruktionsfilmer framöver.

Till dig som gör samma saker som jag och kanske också funderar på en egen signaturmelodi: Fundera inte, skaffa en och vänd er med fördel till Lucky Star Creative! 🙂

Till nästa gång – ha det bäst! / Ann