hemsida för företag

Tekniken är fantastisk!

När jag köpte min första PC för att lära mig göra en hemsida för ett företag (1995) så fanns inte yrkesbeteckningar som Digital Business Developer, Digital Media Creative eller E-commerce Manager. Internet var i sin linda och man kunde inte stava till webbdesign och länkarna skulle vara blå. Alltid.

Eftersom jag ville erbjuda “hemsida för företag” så läste allt jag kom över, byggde ihop lösningarna i Frontpage och satt sedan tålmodigt och väntade medan mitt 28.8 modem morrade och tjöt när filerna sakta förflyttades upp på servern.

Jag tycker tekniken är fantastisk! Visst, nätmobbing och digitala bedrägerier är nya dagliga begrepp så här finns också en mörk baksida. Men för mig, som egen företagare, kan jag bo var jag vill (Norrland) och ändå utöka min marknad tack vare Internet.

WordPress & Avada när du vill ha en hemsida för företag

Idag jobbar jag uteslutande med Wordpress som webbverktyg och mest med Avada (Theme Forest) som tema. Jag har testat en mängd olika kostnadsfria alternativ men med tiden kommer du att växa ur gratistemat när det inte kan ändra typsnittet eller färgerna som du vill. Avada är flexibelt och utvecklas hela tiden. Här finns muskler som gör att din webb håller längre.

Läs om Avadas fördelar gällande en hemsida för företag och se instruktionsfilmer här »