Digital marknadsföring2018-08-13T10:31:30+00:00
Digital marknadsföring - Ann Tavelin, Base Media Norr

Digital marknadsföring i sociala medier

När hemsidan är klar drar många kunder en suck av lättnad. Nu är de äntligen i mål eftersom de finns på nätet. Men det är då jag får klor för det är NU det börjar! 😀

Att göra en hemsida är bara halva jobbet. Det är nu du ska styra dina besökare till webbplatsen. Självklart ska du se till att hemsidan är synlig i sökmotorer och lika självklart ska du annonsera där dina kunder befinner sig. Men sociala medier är utan tvekan den perfekta platsen för digital marknadsföring eller rättare sagt: Relationsmarknadsföring.

Relationsmarknadsföring – vad är det?

Tänk dig Sociala medier som ett mingel. Prata, fråga och var nyfiken på deltagarna i gruppen, forumet eller på företagssidan. Var ödmjuk, dela med dig av din kunskap och framför allt: Sälj inte!

När det gäller all digital marknadsföring så skulle jag säga att relationsmarknadsföringen är starkast. Är du bara utrustad med tålamod har du alla möjligheter att vinna förtroende och lojalitet som leder till långsiktiga kundrelationer i motsats till kortsiktiga mål och enskilda försäljningar.

Skapa en plan för digital marknadsföring

Skulle du vara intresserad av att ta fram en plan för digital marknadsföring för ditt företag? En plan som sträcker sig över hela året? Planen gör att du vet vad som ska göras, när det ska göras och vem som ska göra det. En plan där vi jobbar med mätbara nyckeltal så att du ska kunna utvärdera vad som konkret fungerade och vad som kan förbättras?

Fyll i formuläret och jag återkommer till dig och berättar mer:

Ditt namn (obligatorisk):

Din epost (obligatorisk):

Telefon (obligatorisk):